Ceramic coating behandeling

Wiki Article

Jouw vierwieler staat maar verlept voor je huis? Laat je Audi door ons mooi poetsen. Iets dat je Honda mat eruit doet zien komt door storm, de invloeden van buiten geven de ooit glimmende verschijning een doffe gloed. Wij zetten ons volledig in zodat dat de machtige glans die je Kia voorheen had weer terug komt. Voor de mooiste resultaten zullen we de bovenste laag weer als nieuw maken. Met alleen de betere producten te gebruiken en de grootste bedrevenheid krijg je de vierwieler weer in uitmuntende staat terug. Wil je een paar foto's bekijken van auto's voor en na het poetsen? Deze kan je vinden op onze webpagina.
In de kortste tijd komen bekende op je af om te vragen of je een nieuwe bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Zodra je in de auto stapt is het gebeurd, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je autosleutel en je lak is beschadigd. Allemaal van die kleine beschadigingen in je lak die je hoopt te ontlopen. Het is een naar ogenblik en je bent juist zo voorzichtig. Om je bolide dan weer compleet krasvrij te maken kan je deze aan ons toevertrouwen om te laten polijsten. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krasjes die afkomstig zijn van je autosleutels, een paar boomtakken of grind weer volstrekt verdwenen. Wat in 1 oogopslag opvalt is de kleur, deze is weer helder.

Heb je wel jezelf lopen vergapen aan die glanzende kleuren van een auto? Dat je voorbij loopt en zoiets hebt van ik wou dat die van mij was? Dit wordt verkregen met nano-coating en deze dienst zit tevens in ons aanbod, dus jouw voertuig kan net zo puntgaaf worden. Wat moet ik me bij glascoating voorstellen? Nou het is een bijgevoegde beschermende laag over je huidige laklaag heen die voor vele jaren goed is. Iets dat wel een must is, is dat de vierwieler eerst door en door gepolijst moet zijn om het middel te laten pakken. Na deze behandeling hebben waterdruppels en vuil geen vat meer op je laklaag, je auto blijft helemaal droog.

Wil je de binnenkant van je vierwieler laten schoonmaken zodat deze aanlokkelijk is om in te zitten? Gesoffeerde stoelen verkrijgen hun originele kleur en alles wat je ziet is zo netjes of als je net de sleutels hebt verkregen. Waarom je je auto interieur wilt laten schoonmaken? Na een aantal maanden is de binnenzijde lang niet zo smetteloos meer als toen het was. Als je je moeder gaat ophalen dan is het een schande als die een vieze lift krijgt. Alle hoekjes en gaatjes worden door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer aanwezig is. Duizenden personen vinden een nieuw aangeschafte Nissan zalig ruiken, alleen duurt die geur niet voor eeuwig. We gaan niet overheersen met een nieuwe prettig ruikende geur, maar halen deze weg zodat je auto interieur weer zalig ruikt.

Om je bedrijfswagen helemaal van binnen en buiten fris te laten stofzuigen bieden we ook pakketten aan. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan bestellen. Ook kan je zelf besluiten om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Wij bieden onze services aan voor zowel particulieren als bedrijven. We stellen het zeer op prijs als je ons wilt aanprijzen bij bijvoorbeeld je oma. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Maak een afspraak.

Schaam je je bijna als jij de deur opent? Laat je bolide door ons poetsen. Iets dat je Fiat duf doet lijken komt door storm, de weersinvloeden geven de laklaag een doffe gloed. Wij zetten ons volledig in zodat dat de oogverblindende glans die je Mazda ooit eens bezat nogmaals naar voren komt. Voor het fraaiste uitslag zullen we de bovenste laag weer doen glanzen. Met krachtige producten en de meeste liefde krijg je de Ford weer in perfecte staat terug. Zie op onze webpagina vele voor en na afbeeldingen om jezelf te overtuigen. Binnenkort staat er dan weer een prachtig glimmende automobiel voor je huis waar je graag naar kijkt.

Zodra je in je Honda stapt is het gebeurd, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je autosleutel en je lak is beschadigd. Zoveel miniscule krasjes in je autolak die je liever niet ziet. Al die krassen maken de kleur tevens vaal, het ziet er niet uit. Om van al die krasjes in je heilige koe af te komen kan je deze naar ons toe brengen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Een prima autolak door onze polijstbehandeling geeft je Audi weer de uitstraling die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. En natuurlijk die kleur, compleet opgebloeid.

Valt jouw oog ook op al die glanzende auto's die glanzen in het zonlicht of onder een lantarenpaal? Dat je de hond aan het uitlaten bent en zoiets hebt van ik zou willen dat die bij mijn voordeur stond? Dit wordt verkregen met glascoating en deze dienst zit ook in ons aanbod, dus jouw vierwieler kan er net zo gelikt uit gaan zien. Nano-coating is een onzichtbare laag die over de laklaag is vastgemaakt, door dit blijft je voertuig vele jaren extra beschermd. Voordat de nano-coating kan worden aangebracht behoort de bolide eerst ingrijpend gepolijst te zijn wilt de gel blijven plakken. Na deze glas-coating heeft regenwater en vuil geen vat meer op je lak, je bolide blijft spik en span.

Wil je het interieur van je Ford laten reinigen zodat deze appetijtelijk is om in te zitten? Gesoffeerde zetels krijgen hun originele kleur terug en alles wat aan de binnenkant aanwezig is is zo netjes of als het net uit de fabriek komt. Als je de heilige koe al een geruime tijd hebt is deze niet zo schoon meer als dat je zal willen. Als je je opa een lift moet geven dan is het een afgang als die een smerige autorit krijgt. Alle mogelijke plekjes worden door ons onder handen genomen zodat er geen viezigheidje meer te zien is. Een herinnering is vast en zeker de geur toen je je Fiat net bij de dealer had opgehaald? Alle nieuwe geurtjes die het auto interieur rijk is halen we er uit zodat je reukorgaan ook weer blij van elk autoritje wordt.

Om je bestelbus helemaal van buiten en binnenkant fatsoenlijk te laten wassen bieden we ook pakketten aan. Het ‘autowassen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan kopen. Vanzelf sprekend kan je tevens pakketten combineren, het is net meer informatie wat u ons opdraagt. Je kan bij ons elke kant op, alle auto's en bussen die bij ons komen voor een behandeling reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. We weten het te waarderen als je ons wilt aanraden bij bijvoorbeeld je moeder. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Graag tot ziens.

Report this wiki page